اکتبر 26, 2021

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

زرشک پلو با مرغ یک میهمان معمولی روی میز مجالس و مراسم های ایرانی ما است. زیرا علاوه بر محبوبیت بسیار زیاد این غذا ، یک غذای خانگی محسوب می شود و از طرز تهیه آن بسیار آسان است. در تهیه این غذای محبوب به ما بپیوندید.

زرشک پلو با مرغ نذری

مواد لازم برای تهیه پلو زرشک با مرغ
برنج ، چهار فنجان ، مرغ ، چهار برش ، پیاز ، تعداد زرشک پلو با مرغ ، قاشق چایخوری ، قاشق چایخوری ، سیر ، دو میخک ، گوجه فرنگی ، قاشق غذاخوری ، زردچوبه ، یک قاشق غذاخوری مربا ، زعفران دم کرده ، غلیظ ، چهار قاشق غذاخوری ، آب لیمو
طرز تهیه زرشک pilaf با مرغ
مرحله اول
ابتدا قطعات مرغ را به خوبی بشویید. سپس تمام زرشک پلو با مرغ سطح مرغ را نمک بزنید. یک گلدان بگیرید و مرغ ها را سرخ کنید.

مرحله دوم
مرغها را روی یک بشقاب قرار دهید. حالا سیر و پیاز را ریز خرد زرشک پلو با مرغ کنید و در یک قابلمه را با کمی روغن زردچوبه سرخ کنید. رب گوجه فرنگی ، نمک ، آب لیمو و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه مواد را خنک کنید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود.

ته چین مرغ و زرشک

سطح سوم
سس را از قابلمه بردارید. دوباره مرغ ها زرشک پلو با مرغ را بگذارید و سس ها را روی آنها بریزید. سه تا چهار لیوان آب اضافه کنید. قابلمه را ببندید تا سس به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید تا مرغ کاملاً پخته شود و مقداری سس در قسمت زرشک پلو با مرغ قابلمه باقی بماند.

مرحله چهارم
وقتی غذا آماده شد مقداری زعفران دم کرده زرشک پلو با مرغ و آن را روی مرغ ها ریخته و بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید.

طرز تهیه زرشک پلو تالار

مرحله پنجم
برنج را طبق معمول درست کنید. زرشک ها را به مدت زرشک پلو با مرغ 30 دقیقه خیس کنید. سپس با مقداری کره و شکر آبکش کرده و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن زرشک ، یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و بعد از کمی سرخ کردن از روی حرارت بردارید. چهار تا پنج قاشق غذاخوری برنج را درون یک کاسه بریزید. زرشک پلو با مرغ سپس مخلوط زرشک و زعفران را با مقداری مغز پسته به کاسه اضافه کرده و هم بزنید. برنج سفید را درون یک ظرف بگذارید. سپس با مخلوط برنج زعفران چاشنی زده و با مرغ سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *